Vi har vært på Liseberg og testet.

Siden man er en gammel flipperspill entusiast, var jeg ikke sen om å sette meg i bilen for å kjøre 30 mil for å teste ut det nye flipperspillet til WPT. Jeg hadde fått et tips av en kamerat at Liseberg hadde tatt inn 2-3 stykken.

På denne årstiden var det ikke vanskelig å finne en bra parkeringsplass rett utenfor Liseberg. Jeg betalte glatt 60 kroner i inngangsbillett, og gikk rett mot spillehallen, som man selvsagt har besøkt hver gang man var på Liseberg som barn.

Går først rundt i hallen får å finne flipperspillet. Må jo vite hva det koster nå får tiden, jøss blir overrasket at det forstsatt er en femmer. Bort til kassen og veksler en femtilapp til mynter. Jeg har aldri vært den typen som leser hvordan du får ekstraballer og ekstraspill, så jeg kjører igang direkte. Når jeg skyter opp den første ballen hører man Mike Sexton, stemme. ballen havner på en «hems» på øvre spilleplan, der flipper jeg sikkert i 5 minutter før ballen ramler ned til den vanlige spilleplanen. Demper ballen parfekt med høyre flipper, smiler og tenker at jeg fortsatt har det i meg.

Usfuelcorporation no tester WPT flipper

Den første femkroningen er borte etter ca 15 minutter. da hadde jeg fått et greit oversyn på hvilke ramper som ga hva osv. Poenget med spillet er at du skal vinne delturneringer i WPT for så å komme til den store finalen. Ekstraspillet var på 1.600.000 poeng. Flipperspillet var ikke for følsomt innstilt, så man kunne bruke litt fysisk vold mot apparatet uten at det tiltet for fort.

Ok, klar for neste 5 krone. Følte med engang at jeg «eide» spillet, kvalifiserte meg 2x på rad i turneringene, fikk en ekstraball, og en gang fikk jeg multikuler, der de dropper 3 kuler på samme gang, kaos tenker mange når dette skjer, jeg ser det som en sjanse til masse med ekstrapoeng. Alt dette skjedde på den første kula. Da hadde jeg rundt 800.000 poeng. Kule nummer to blir en kort historie etter at en liten «drittunge» (hehe) forstyrrer meg med masse spørsmål om spillet, jeg svarer så snilt man kan gjøre, men tenker egentlig, har ikke du en mor eller far her du kan gå å plage?

Vel, klar for kule nummer 3, gutten er borte og jeg kan konsentrere meg igjen. Det går like bra som det gikk på den første kula, jeg ser jeg er nære ekstrapoengene, får ballen ned på venstre flipper, flipper den elegant over til høyre, og skyter den avgårde på spinner’n, poengene ruller på og der «KAKK», deiligste lyden man kan høre i en spillehall. Ekstraspill.

Får å gjøre en lang historie kort, så ble det totalt 4 ekstraspill, men det ble liksom for lett til slutt. Da blir det kjedelig. Akkurat som man sitter ved et pokerbord, hvor det mangler noen kreative spillere. Det blir for kjedelig til slutt.

Men ellers var det et hyggelig spill, fin design, passe med ramper og spinnere, og bra lyd. Vel vært å prøve. En sak som forundrer meg er alle mennesker som bare mater flipperspillene med penger uten mål og mening. Poenget med flipperspill er jo å få ekstraspill, men de bare skyter kula rundt som om det ikke spiller noen rolle hvor den treffer osv. Slikt kan man også se i poker, der folk syner helt kaldt uten mål og mening i håp om at man skal treffe på floppen. I poker skal man tjene penger, bruk hodet, ferdig med det 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *