Vi har tatt en prat med Jørpelandsgutten.

Johnny Lodden har akkurat kommet hjem fra Barcelona, etter en fremragende 14. plass i EPT. Med tanke på at han var nede i $800 chips allerede tidlig på level 2, så er det en meget bra prestasjon å komme tilbake å ta 14.plassen. Johnny endte opp med hele $47.100 etter dag 1. Han er uredd og spiller komfortabelt som shortstacked. Det var spesielt en hånd som hjalp meg til å begynne å bygge igjen smiler Johnny og legger til at det er helt klart at det må noe flaks til også, om man skal komme langt i en turnering med 480 startende, hvorav mange er meget kvalifiserte spillere.

Ukens Profil - Johnny Lodden

I år var det spillere fra 32 land, 45 spillere var fra Norge, der Johnny Lodden ble den tredje beste nordmannen med sin 14.plass og €20.750 i prispenger

London neste.

Usfuelcorporation.com treffer Johnny Lodden i sentrum av Oslo, der han skal spille en pomotion turnering sammen med de andre gutta i «The Betsson Boys» og 60 andre ivrige entusiaster. Det blir bare en kort tur innom Norge før reisen går videre til London og EPT turneringen der. The Betsson Boys stiller opp i samtlige EPT turneringer i år og eventuelt i Master of Classics.

Teamet er en sastning fra i år og gir nok Betsson god valuta for pengene. De er dyktige unge spillere som vi vil se mye av i fremtiden, både live og online sier markedssjef i Betsson, Hans Martin Nakkim.

  • Vi rakk også å spørre Johnny de faste spørsmålene til vår profil database.
  • Noen korte fakta – Johnny Lodden.
  • Favoritthånda er 7-8 gjerne Ruter 7 og Ruter 8.
  • Idag spiller han 90% online og 10% live.
  • Vil du spille mot Johnny Lodden online finner du ham på, Betsson, Stars og Prima med nicket Bad_ip.
  • Han spiller helst cash games online, og turneringer når han spiller live.
  • Favorittspillet er No limit head to head.
  • Og den pokerspilleren som Johnny Lodden respekterer mest er Phil Ivey.

Det var alt vi rakk før turneringen vår begynte, der undertegnede var ute etter og ha spilt to hender. Det skulle være unødvendig å nevne at man ikke gikk med den helt store selvtilliten forbi bordet til en smilende Lodden, sittende der med godstacken sin.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *