Mats Andersen forteller sin historie.

Ken Lennaárd har gått av som ordfører i Svenske Pokerforbundet etter at han har blitt avslørt for juks. Han prøvde å svindle andre store svenske pokerstjerner. Nå har han også avsluttet platinumplay review samarbeidet med Svenska Spel, der han hadde en rolle som ambassadør for pokeren i Sverige. Her forteller Mats Andersen sin historie om saken. Han var en av de som skulle bli svindlet.

Ken Lennaárd - Oppdatering av svindelforsøket

Det har blitt en riktig røre rundt Svenske Pokerforbundets ordfører Ken Lennaárd. Han er ifølge rykter anklaget for fusk og fanteri mot andre pokerspillere. Han fornekter alt, og ber nå pokerspillere i Sverige om å tro på han. Sverige er virkelig delt i to i denne saken.

Store navn

Usfuelcorporation.com har fulgt ryktene siden sommeren og denne suppa bare vokser. Og det er ikke noen smånavn vi prater om som er involvert her. Ken Lennaárd, Dan Glimne, Martin de Knijff, Russ Georgiev, Mikael Westerlund, Christer Johansson og Erik Sagstrøm. Det har oppstått en offentlig drittkasting mellom disse spillerne, og svenske pokerforbundet lekker som et synkende skip.
Det svenske pokerforbundet gikk tirsdag ut med et offentlig dokument til sine medlemmer, der de sier at de fortsatt har tillit til deres ordfører Ken Lennaárd. Da brøt helvetet ut, og de fikk passet sitt påskrevet i deres eget forum.

Allerede på onsdag gikk pokerforbundet ut med at de stilte sine plasser til disposisjon, og kalte til ekstraordinært møte med medlemmene, der de skal velge ny styrelse. Det spørs om de svenske spillerne fortsatt orker med å ha et pokerforbund i det hele tatt, så langt har det faktisk gått, om man leser alle de tusen trådene på de svenske forumene. Ken Lennaárd er den som startet Svenske Pokerforbundet, han er deleier i Martins Poker og bladet Poker Magazine.

Kort oppsummering av saken:

Ken kontaktet Russ Georgiev vedrørende å lure noen av sine «venner» og medpokerspillere. Alt skulle foregå på familiehotellet til Ken. Bord var rigga med kameraer, monitorer som kunne se kortene selv når de lå opp ned og en dealer som var en profesjonell fuskedealer. Alt dette skulle Ken bruke mot de andre stjernene. Problemet var at de pokerspillerne som Ken skulle blåse, ikke ville komme til hotellet hans der og da, de spilte nemlig high stakes et annet sted i Stockholm allerede, og ba heller Ken komme dit de spilte. Ken hadde fortalt at det var en amerikansk milliardær i byen som elsket poker og var en riktig fisk. Dette er en kort bakgrunn rundt denne historien. Et fryktelig bakslag for den svenske pokerindustrien. Om dere leser linkene i rekkefølgen nedenfor forstår man saken litt bedre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *