Doyle Brunson fikk en megatilt

Det har vært ganske mange kritiske stemmer etter WSOP 2017.

48,364 mennesker deltok totalt i årets mesterskap som gikk fra 25.juni til 11.august.

Torsdag den 13.juli ble turneringen No limit Hold-em $2.500 Shorthanded kraftig forsinket, og spillerne fikk beskjed om at det var tekniske problemer som var årsaken. Sannheten var en helt annen. Flertallet av dealerne hadde reist fra arbeidsplassen sin i rent sinne etter at de hadde mottatt lønnssjekken sin. Det var betydligere lavere beløp enn det de var «lovet».

Doyle Brunson fikk en megatilt

Harras Entertainment som er arrangør av WSOP, begynte da å lete febrilskt etter nye dealere og resultatet ble deretter, med flertallet dealere uten den store erfaringen. Noe som pokerlegenden Doyle Brunson fikk smertelig erfare.

norsknettcasinos.com kan man lese at en motspiller på Brunsons bord gikk all-in tidlig i turneringen og Brunson callet, med en større stack ut på bordet. Da motspilleren vant hånden, tok dealeren alle chipsene som sto fremfor Brunson og begynte og dra dem mot fellespotten, da Brunson protesterer kraftig. Det viser seg at dealern tok med $5.000 for mye i chips. Floor manageren blir tilkalt, men siden bordet ikke var video overvåket, sier regelen at de chipsene dealeren hadde gitt motspilleren tillfaller ham. Brunson gikk på en megatilt og var snart ute av turnering.

Trist at slikt skjer, også trist at det har kommet så mange triste historier i etterkant av WSOP.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *